Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Εταιρεια προσφερει εργασια αρκει οι υπαλληλοι να δουλευουν… γυμνοι

Λονδίνο: Εταιρεία στην Αγγλία προσφέρει θέσεις εργασίας με απαραίτητη προϋπόθεση να εργάζονται… γυμνοί!
Η αγγελία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Craigslist ως «Nude Web Coders Wanted», και αφορά πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ τονίζεται ότι δε θα έχουν καμία πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, ούτε βέβαια θα είναι γνωστό ότι δουλεύουν γυμνές.
Παράλληλα, η εταιρεία ψάχνει και γυμνούς πωλητές, αλλά και γυμνιστές που θα παρέχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη!
Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται με την δημιουργία λογισμικού και ψάχνει για γυναίκες που να ασχολούνται με τον προγραμματισμό,
Ο μισθός είναι γύρω 2.500 ευρώ, ενώ όποιες τελικά προσληφθούν δεν χρειαστεί να ξοδέψουν χρήματα για επαγγελματική ενδυμασία.
Με το που θα φτάνουν στο γραφείο, θα βγάζουν τα ρούχα τους και θα τα αφήνουν στα ειδικά ντουλαπάκια και όταν τελειώσουν τη εργασία τους θα τα ξαναπαίρνουν.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, που είναι φανατικός γυμνιστής, υπόσχεται ότι δεν θα κρυώνουν οι υπάλληλοι του, καθώς διαβεβαιώνει πως υπάρχει θέρμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις.
«Από όσο γνωρίζω, δεν είμαστε απλά η πρώτη βρετανική εταιρία που προσφέρουμε εργασία σε γυμνιστές, για web-coding και web-selling, αλλά είμαστε οι πρώτοι παγκοσμίως που διαθέτουμε ειδική εργασιακή μονάδα για γυμνιστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να εργάζονται γυμνοί και να κερδίζουν σημαντικά χρήματα», ανέφερε ο ιδρυτής της εταιρείας, Κρις Τέιλορ.
«Βέβαια, έχουμε κάποιες δυσκολίες στο θέμα της προώθησης αυτής της αγγελίας, καθώς οι περισσότεροι συγχέουν το γυμνισμό με το σεξ και την κατάλυση οποιασδήποτε προσωπικής ελευθερίας. Σίγουρα καταλαβαίνουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, μεγεθών και ηλικιών, αλλά αυτό που μας ανησυχεί είναι η τεχνική ικανότητα και οι πωλήσεις, και όχι η διαθεσιμότητα», είπε ο κ. Τέιλορ.


πηγη:  philenews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More