Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Ονειρευοταν να γινει γυναικα-βαμπιρ και τα καταφερε!

Από μικρή ονειρευόταν να γίνει γυναίκα-βαμπίρ και τα κατάφερε! Ο λόγος για τη Μαρία Χοσέ Κριστέρνα που παρουσίασε τον ίδιο της τον εαυτό σε έκθεση με τατουάζ στο Μοντερέι. Η 35χρονη Μεξικανή με τα άπειρα τατουάζ, τα δεκάδες piercing της και τα κέρατα από τιτάνιο που έχει δημιουργήσει στο μέτωπό της σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό θέαμα.Μπορεί να είναι τεχνίτρια τατουάζ, παράλληλα όμως κάνει την άσκησή της και ως δικηγόρου. Η εκκεντρική γυναίκα έχει τέσσερα παιδιά και εξηγεί ότι παρά την εμφάνισή της, η οικογένειά της ήταν και είναι βαθιά θρησκευόμενη Καθολική. Η ίδια ωστόσο αναφέρει ότι τα τατουάζ ήταν πάντα ο δικός της τρόπος για να νιώσει ελεύθερη.

Μαθήτευσε σε θρησκευτικό σχολείο, όπου στα δεκαεπτά της γνώρισε τον έρωτα και αποφάσισε να παντρευτεί. Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα, αλλά η ενδοοικογενειακή βία που βίωσε την οδήγησε σε μια «αναγέννηση», κατά την οποία αποφάσισε να ζωγραφίσει και να τρυπήσει όλο της το σώμα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί τη «διακόσμηση» του εαυτού της, αφού αποφάσισε να τοποθετήσει και κέρατα, φτιαγμένα από τιτάνιο, στο μέτωπό της.

Σύντομα σκοπεύει να βάλει άλλα δύο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Παράλληλα, η λατρεία της για τους βρικόλακες την οδήγησε στον οδοντίατρο, αφού αποφάσισε να βάλει τεχνητούς κυνόδοντες, ώστε να μοιάζει πιο πολύ με βαμπίρ.Τι λέει όμως για τη μεταμόρφωσή της η ίδια; Ζει φυσιολογικά, όσο κι αν κάποιοι την περνούν για φρικιό. Εχει βρει το νδικό της τρόπο να επιβιώνει ως βαμπίρ κι ως αθάνατη, αφού κάνοντας τατουάζ στους άλλους μένει η δουλειά της για πάντα στο δέρμα τους!Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More