Τρίτη 5 Απριλίου 2011

7 συναρπαστικα πραγματα που δεν ξερατε για... το σεξ!

Τέρμα στην δικαιολογία “αγάπη μου έχω πονοκέφαλο”. Τέτοιες δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Τι άλλο όμως μπορεί να μας προσφέρει το σεξ εκτός από... μία απλή απόλαυση!

Αν νομίζετε πως τα μάθατε όλα γύρω από αυτό, πως είστε άσσοι στην τεχνική του, πως ήσασταν, είστε και θα είστε οι καλύτεροι! Κάνετε λάθος. Υπάρχουν 7 συναρπαστικές λεπτομέρειες που δεν ξέρετε για το σεξ!

1.Ο μέσος άνθρωπος χάνει 26 θερμίδες όταν φιλιέται για ένα λεπτό! Επιπλέον, όταν κάνετε σεξ...με όρεξη για μισή ώρα χάνετε 150-200 θερμίδες!

2.Την επόμενη φορά που το έτερον ήμισυ αρνηθεί να...συνευρεθεί λόγω πονοκεφάλου, θυμηθείτε αυτό: στην πραγματικότητα το σεξ μπορεί να βοηθήσει στον πονοκέφαλο, καθώς προκαλεί την απελευθέρωση ενδορφινών που μειώνουν τον πόνο! Βρείτε καλύτερη δικαιολογία λοιπόν...

3.Κάθε μέρα κάνουν σεξ περίπου 100 εκατομμύρια ζευγάρια!

4.Σύμφωνα με το Μουσείο του Σεξ στο Μανχάταν, ο δονητής κατά τον 19ο αιώνα χρησιμοποιούνταν ως θεραπεία για τη γυναικεία «υστερία»!

5.Το σπέρμα είναι εξαιρετικό αντιγηραντικό, καθώς αφήνει στο δέρμα πρωτεΐνες που βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων! Αντιλαμβάνεστε βέβαια τα αρνητικά σε αυτό το σενάριο...

6.Άπιστοι άνδρες, να χαίρεστε που δεν γεννηθήκατε στο Χονγκ Κονγκ, αφού εκεί η απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο σύζυγό της, αλλά μόνο με τα ίδια της τα χέρια!

7.Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν ορισμένοι θηλυκοί πιγκουίνοι που εκδίδονται στην πορνεία. Σύμφωνα με τη ζωολόγο Dr. Fiona Hunter, μερικοί πιγκουίνοι κάνουν σεξουαλικές χάρες σε –κατά προτίμηση εργένηδες- πιγκουίνους παίρνοντας ως αντάλλαγμα τα βότσαλα που χρειάζονται για να χτίσουν τη φωλιά τους!

newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More