Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η δασκαλα "αναστατωσε" 825 μαθητες

Μπορεί οι συντηρητικοί γονείς του βρετανικού ιδιωτικού σχολείου Harrow School να σοκαρίστηκαν, αλλά οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τις ημίγυμνες φωτογραφίες της 32χρονης καθηγήτριας Τέχνης Joanna Salley. Οι φωτογραφίες της καθηγήτριας, πρώην μοντέλου κυκλοφορούν παντού, στους κοιτώνες, στους διαδρόμους και στις αίθουσες.
Η φωτογράφιση της καθηγήτριας έγινε από μία συνάδελφο της επαγγελματία φωτογράφο για σκοπούς εξυπηρέτησης του μαθήματος της τέχνης.
Κάποιος μαθητής τις ανακάλυψε σε ένα memory stick στα εργαστήρια φωτογραφίας του σχολείου και χωρίς άλλη σκέψη τις διέδωσε με e-mail στους συμμαθητές του.
Οι φωτογραφίες εστάλησαν και στην εφημερίδα Daily mail από έναν μαθητή ο οποίος φρόντισε να καλύψει το στήθος της καθηγήτριας του με μαύρες λουρίδες. Η 32χρονη καθηγήτριοα, υπήρξε πρώην μοντέλο και πρώην Miss Βόρεια Ιρλανδία.

Η παρουσία της φαίνεται πως αναστατώνει τα 825 αγόρια του σχολείου αφού στο πορελθόν ένας μαθητής απίλησε να αυτοκτονήσει εάν δεν τον τοποθετούσαν στην τάξη πουθ δίδασκε ενώ κάποιος άλλος της έστελνε ενοχλητικά ερωτικά μηνύματα. Η Joanna Salley ;exei paroysi;asei ekpomp;ew sto ΒΒC και έχει λάβει μέρος σε πο΄λά διαφημιστικά σποτ. Στις φωτογραφίες που διέρευσαν εμφανίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω φορώντας ένα τζιν παντελόνι.
Από φωτογράφιση διαφημιοστικής καμπάνιας κατά του καρκίνου το 1999
Τις φωτογραφίες της τις είδαν όλοι. Μαθητές καθηγητές... ως και το προσωπικό της κουζίνας. Η διοεύθυνση του σχολείου έχει απαιτήσει από τους μαθητές να σβήσουν τιος φωτογραφίες που έχουν αποθηκλεύσει στα κινητά τους τηλέφωνα και όποιος δεν το πράξει κινδυνεύει με αποβολή. Το Harrow School είναι ένα από τα παλιότερα αρρεναγωγεία της Βρετανίας και ιδρύθηκε το 1572 με διάταγμα της Βσίλισσας  Ελισάβετ Α'. Στο σχολείο έχουν φοιτήσεις δύο βασιλιάδες και επτά πρωθυπουργοί της Βρετανίας μεταξύ των οποίων ο Winston Churchill και ο Robert Peel.
Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 30.000 στερλίνες τον χρόνο για κάθε μαθητή.


πηγη: politis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More