Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα πιο τρομακτικα μουσεια του κοσμου!



ΔΕΙΤΕ: Εικόνες που σοκάρουν!

Αν βλέπετε μανιωδώς θρίλερ χωρίς να έχετε εφιάλτες τη νύχτα, τότε μπορείτε άφοβα να επισκεφθείτε τα παρακάτω μουσεία!

Νούμερο 7: Το Μουσείο της Μούμιας


Το Μεξικό φιλοξενεί το Μουσείο της Μούμιας κάτω από το νεκροταφείο της πόλης Γουαναχουάτο. Πάνω από 100 μούμιες εκτίθενται στο μακάβριο αυτό μουσείο.





Νούμερο 6: Οι κατακόμβες των Καπουτσίνων
Το 1599, οι καπουτσίνοι μοναχοί ανακάλυψαν ότι οι κατακόμβες τους στη Σικελία, περιείχαν ένα μυστηριώδης συντηρητικό που βοήθησε στην μουμιοποίηση των νεκρών. Έτσι, περισσότερα από 8.000 άτομα θάφτηκαν εκεί.





Νούμερο 5: Ψυχιατρικό μουσείο Glore


Το αποτέλεσμα της θεραπείας διανοητικών παθήσεων από ασθενείς του ψυχιάτρου George Glore τη δεκαετία του '60 στο Μιζούρι των ΗΠΑ.



 

Νούμερο 4: Μουσείο εμμηνόρροιας και γυναικείας υγείας


Για πολλούς άνδρες αυτό το Μουσείο στη Μέριλαντ είναι αρκετά αηδιαστικό! Ειδικά όταν αντικρίζεις φορέματα φτιαγμένα από ταμπόν!





Νούμερο 3: Μουσείο Vent HavenΟι λάτρεις της εγγαστριμυθία μπορούν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο μουσείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Κάποιοι βέβαια μπορεί να ανατριχιάσουν όταν βρεθούν 750 τέτοιες κούκλες!




Νούμερο 2: Το Μουσείο Φαλλού στην ΙσλανδίαΑν είστε αρκετά ντροπαλοί, μην κάνετε τον κόπο! Στα εκθέματα περιλαμβάνονται 204 φαλλοί που ανήκουν σε 45 διαφορετικά είδη οργανισμών.



 

Νούμερο 1: The Mutter Museum
 της Πενσυλβάνια

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μουσείο ανατομίας! Εκεί μπορείτε να αντικρίσετε από κομματιασμένα ανθρώπινα κεφάλια μέσα σε βάζο μέχρι διατηρημένα ανθρώπινα μέλη.



πηγή newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More