Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κρατουμενος απεδρασε μεσω... φαξ της γυναικας του

Στα χέρια της ισπανικής Αστυνομίας έπεσε ένας άνδρας, ο οποίος δραπέτευσε δύο φορές, ενώ ήταν υπό κράτηση, μετά από φαξ που “διέταζε” την απελευθέρωσή του και είχε αποστείλει στους αστυνομικούς... η γυναίκα του.
Ο καταζητούμενος 57χρονος Jose Carlos Serna εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κρύβεται σε έναν χαλασμένο καναπέ στο σπίτι του στο San Lorenzo, προάστιο βόρεια της Μαδρίτης και συνελήφθη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και κρατείτο στις δικαστήριο Arganda del Rey, περιμένοντας την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, οι αστυνομικοί έλαβαν ένα φαξ, υποτίθεται προερχόμενο από περιφερειακό δικαστήριο.

Το φαξ συνοδεύτηκε από ένα τηλεφώνημα, κατά το οποίο, αξιωματούχος του ίδιου δικαστηρίου ζητούσε την απελευθέρωση του κρατούμενου.

Παρότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξακριβώσουν την αυθεντικότητα του τηλεφωνήματος και κατ' επέκταση και της εντολής, οι κλήσεις δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστούν.

Ελάχιστα αργότερα, ο Sernα ήταν ελεύθερος και περίμενε το ταξί, που θα τον μετέφερε σπίτι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ίδιο ακριβώς κόλπο έκαναν ο  Serna και η σύζυγός του, τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε δραπέτευσε από τις φυλακές του Valdemoro.

πηγη: cosmo.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More