Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Διαδικτυακη φιλεναδα …εναντι πληρωμης!

Είστε μόνος αλλά θέλετε να κάνετε φιγούρα στους φίλους σας, ότι έχετε την πιο όμορφη και έξυπνη κοπέλα; Μην στεναχωριέστε! Το διαδίκτυο έχει φροντίσει και γι αυτό!

Οι χρήστες του facebook θα μπορούν χάρις σε ένα site της Αμερικής, με μερικά μόλις «βήματα» να βρουν το κορίτσι των ονείρων τους. Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα κορίτσια θα υπάρχουν μόνο για τις κοινωνικές ανάγκες και όχι για τις ερωτικές!

Όσοι ενδιαφέρεστε θα μπείτε στην ιστοσελίδα Cloudgirlfriend.com, η οποία είναι προς το παρόν υπό κατασκευή. Οι κινήσεις που θα κάνετε είναι απλές, θα βρείτε την κοπέλα που σας ενδιαφέρει, η εταιρία θα την βάλει στην «ζωή» σας και από εκεί και πέρα θα απολαύσετε την νέα σας «σχέση»!

Αυτό θα γίνεται έναντι αμοιβής, η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πίσω από τα εικονικά κορίτσια, θα κρύβεται κάποιος από την εταιρία, ο οποίος θα χειρίζεται τα οικονομικά.

Ο συνιδρυτής του ιστότοπου κ. Fuhriman διαβεβαιώνει ότι, «κανείς δεν θα μπορεί να  καταλάβει, ότι η κοπέλα αυτή δεν θα είναι πραγματική, θα εμφανίζεται ως πραγματική φιλενάδα, απλά θα είναι μια… σχέση εξ’ αποστάσεως». Τέλος διευκρινίζει ότι στόχος της υπηρεσίας δεν είναι να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις των χρηστών, κάτι που απογοήτευσε πολλούς.

πηγη:  star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More