Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κανουν παρτι γενεθλιων στα κατοικιδια τους!


Δεν είναι μόνο οι γονείς που κάνουν πάρτι στα παιδιά τους για τα γενέθλιά τους, αλλά και οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων. Για παράδειγμα, μία σκυλίτσα, η Λέξι, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο στολισμένο με πολύχρωμα μπαλόνια διαμέρισμα των ιδιοκτητών της στο Μανχάταν.

Εφαγε κέικ για σκύλους, από φυστικοβούτυρο και γιαούρτι, ήπιε Prosecco και δοκίμασε από τα χοτ ντογκ μινιατούρες μαζί με τους 15 τετράποδους φίλους και προσκεκλημένους της.

Βέβαια, δεν μπορούν όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων να κάνουν πάρτι στο σπίτι τους.

Κάποιοι, λοιπόν, ναυλώνουν χώρους και αναθέτουν την διοργάνωση του πάρτι σε εταιρίες.

Η Μπέτι Γουόνγκ, ιδιοκτήτρια της Pawtisserie, ενός φούρνου για σκύλους στο Μπρούκλιν, που ειδικεύεται σε νοστιμιές για σκύλους, έχει διαπιστώσει μεγάλη αύξηση στον αριθμό εκείνων που κάνουν πάρτι γενεθλίων στα αγαπημένα τους σκυλάκια.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το εστιατόριο της Ντόροθι Μουρ. Ανοιξε το 2005 στο Εντμοντς της Ουάσινγκτον και ονομάζεται "The Dining Dog Cafe". Αυτοχαρακτηρίζεται ως φιλικό προς τα κατοικίδια εστιατόριο αλλά απευθύνεται και στους ιδιοκτήτες τους: λευκά τραπεζομάντηλα, απαλή μουσική και κηροπήγια, φιλοξενεί πολύ συχνά ...σκυλο-πάρτι.

Η Μουρ είναι επίσης και διοργανώτρια πάρτι για σκύλους. Τον περασμένο χρόνο διοργάνωσε περίπου 100 πάρτι για σκύλους με τιμές που ξεκινούν από 100 δολάρια και φθάνουν τα 500 δολάρια, όπως για παράδειγμα οι δεξιώσεις στις οποίες οι ιδιοκτήτες νοικιάζουν λιμουζίνα για τη μεταφορά των σκύλων και των ιδιοκτητών τους.

Οπως εξηγεί η ίδια, αυτό που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές είναι τα θεματικά πάρτι κυρίως για πρίγκιπες και πριγκίπισσες, στα οποία τα σκυλάκια φοράνε τιάρα και ο στολισμός είναι σε χρώμα ροζ.


πηγη: ireportergr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More