Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τα μυστικα της σεξουαλικης ελξης

Όταν συναντάτε έναν άγνωστο και σας συνεπαίρνει με το ρώτο βλέμμα δεν είναι γιατί σας άγγιξε η μυρωδιά του…
αλλά γιατί απλώς υποκύπτετε στους νόμους της έλξης που προφανώς δεν κατέχετε και πολύ καλά. Το αμερικανικό τεύχος του Cosmopolitan Φεβρουαρίου φωτίζει τα... περίεργα της έλξης

Η μύτη είναι μέρος των προκαταρκτικών

Η μυρωδιά της λεβάντας και της κολοκύθας διεγείρει την… αντρική μύτη. Δεν χρειάζεται να λουστείτε με αυτά ούτε να ψήσετε καμιά πίτα. Απλώς ανάψτε ένα μυρωδικό κερί ενώ τον περιμένετε ή βάλτε δύο σταγόνες από το μυρωδικό που προτιμάτε στον λαιμό σας. Καλό θα ήταν να τον συμβουλεύσετε να φορά άρωμα με μυρωδιά αγγουριού (!) ή μαύρης γλυκόριζας. Αποτελούν ιδανικά για γυναικεία διέγερση.

Το κόκκινο… ανάβει

Δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα. Κλασική, δοκιμασμένη συνταγή. Το κόκκινο στα γυναικεία ρούχα παραπέμπει το μάτι του αρσενικού σε έρωτα και αισθησιακές στιγμές καθώς είναι το χρώμα του πάθους.

Σας δείχνει το στομάχι του

Υποσυνείδητα ο άνδρας που επιθυμεί μία γυναίκα σ’ έναν χώρο αν και μπορεί να μιλάει με κάποιον άλλο, θα έχει στραμμένο το στομάχι του στο υποκείμενο του ενδιαφέροντός του. Ωστόσο, έρευνα υποσημειώνει ότι και οι γυναίκες κάνουν ακριβώς το ίδιο!

Το μυστικό κρύβεται στον συγχρονισμό

Τη μια μέρα θέλετε τον μυώδη στο γυμναστήριο, την άλλη τον σέξι γείτονά σας… Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες σε αναπαραγωγική περίοδο επιθυμούν τους πιο ανδροπρεπείς συντρόφους που θα τους χαρίσουν υγιή και γερά παιδιά. Ενώ οι ηλικιωμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με πιο γλυκά και λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά, γιατί τους θεωρούν πιο ευαίσθητους και εξυπηρετικούς.

Το στρες συνδέεται με το σεξ

Όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη αυτόματα γεννιέται επιθυμία για σεξ. Αν περάσει μία στρεσογόνα κατάσταση λίγο πριν σας γνωρίσει, είναι πιο πιθανόν να τολμήσει να σας ζητήσει ραντεβού παρά αν βρίσκεται στην ησυχία του γραφείου του και απολαμβάνει τον καφέ ή το ποτό του.

Μου θυμίζεις τη μάνα μου…

Συναντήστε τη μητέρα του. Αν της μοιάζετε ιδίως σε συμπεριφορά, είστε η ιδανική υποψήφια νύφη, καθώς οι άνδρες διαχρονικά και υποσυνείδητα επιλέγουν γυναίκες που μοιάζουν… της μαμάς.

Ο κανόνας του 5/15

Αν ένας άνδρας σας αγγίζει πέντε φορές μέσα σε 15 λεπτά, τρελαίνεται για εσάς. Βρίσκει δικαιολογίες να σας αγγίζει για να δει πώς θα αντιδράσετε. Αγγίζει απαλά τον ώμο σας, ίσως βάλει και μία τούφα από τα μαλλιά σας πίσω από το αυτί σας, ή μπορεί να παίξει και με το περιδέραιό σας. Αν παγώσετε και είστε απόμακρη θα το καταλάβει και θα απομακρυνθεί αμέσως.

Αντανάκλαση των κινήσεών σας

Όταν ένας άνδρας μιμείται τις κινήσεις σας σαν αντανάκλαση του εαυτού σας, τότε είναι σίγουρο πως ενδιαφέρεται για εσάς. Κάθεται στην ίδια στάση, κινείται με τον ίδιο τρόπο, γέρνει το κεφάλι του στην ίδια κατεύθυνση… έλκεται 100%.


real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More